Athens
33.1℃
|
Hong Kong
28.1℃
Ποιοί Είμαστε
Τερματικός Σταθμός
Υπηρεσίες
Ανακοινώσεις
Νέα & ΜΜΕ
Επικοινωνία
Ευκαιρίες Καριέρας
Athens
33.1℃
|
Hong Kong
28.1℃
  Τελευταία νέα
  ΣΕΠ Α.Ε: Καθαρισμός παραλίας Περάματος
  Οι άνθρωποι της PCT S.A. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, συμμετείχαμε στη δράση καθαρισμού της παραλίας Περάματος. Σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό iSea και την πολύτιμη συμμετοχή από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Περάματος περισυλλέξαμε πάνω από 55 κιλά απορριμμάτων.
  June 19 2024
  +
  PCT: Στήριξη ευάλωτων οικογενειών για τις ημέρες του Πάσχα
  H PCT προσέφερε και φέτος το Πάσχα τρόφιμα σε περισσότερες από 580 οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε με αφορμή το Πάσχα σε σχολεία και Ιερούς Ναούς των δήμων: Περάματος, Δραπετσώνας-Κερατσινίου, Κορυδαλλού και Πειραιά. 
  June 19 2024
  +
  Παγκόσμια Μέρα της υναίκας 2024 στον ΣΕΠ Α.Ε.
  Στην PCT είμαστε υπερήφανοι που ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του ΟΗΕ “Invest in Women” για τη φετινή Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας. Μια σειρά από πρωτοβουλίες, με σύνθημα Invest in Yourself, που διοργάνωσε η εταιρεία για την ημέρα αυτή, υποδηλώνουν πως οι γυναίκες είναι άτομα με διαφορετικά ταλέντα, φιλοδοξίες και ευθύνες. 
  June 19 2024
  +
  Η PCT διακρίθηκε για ακόμη μια χρονιά ως “True Leader” από την ICAP CRIF
  Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), κατά την διεξαγωγή των βραβείων ΤRUE LEADERS 2023 της ΙCAP CRIF που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19.12.2023, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Hotel Athens. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε για 13η συνεχή χρονιά, βραβεύτηκαν 87 Εταιρείες και 8 Όμιλοι- ανάμεσα σε 80.000 επιχειρήσεις που εξετάστηκαν- οι οποίες ξεχώρισαν το 2022 βάσει τεσσάρων μετρήσιμων κριτηρίων με δημοσιευμένα αποτελέσματα.
  June 19 2024
  +
  Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Παιδιών της PCT!
  Οι γιορτινές ημέρες είναι αφιερωμένες στα παιδιά! Σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα υποδεχτήκαμε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 τους ανθρώπους της PCT μαζί με τις οικογένειές τους μετατρέποντας την εγκατάσταση σε μια μαγική χριστουγεννιάτικη «χώρα»!
  June 19 2024
  +
  PCT Εθελοντική Δενδροφύτευση στους πρόποδες του Υμηττού στην Παιανία 2023
  Η προσφορά και η συμμετοχή σε δράσεις εθελοντισμού μπορούν να οδηγήσουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου και πιο συμπεριληπτικού κόσμου. Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, για ακόμη μια φορά ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την ΜΚΟ #We4all για μια σημαντική δράση για το #περιβάλλον!
  June 19 2024
  +
  PCT Ημέρα Οικογένειας 2023
  Μία ξεχωριστή ημέρα, αφιερωμένη στην PCT και τις οικογένειές των ανθρώπων μας!
  June 19 2024
  +
  PCT: Ενώνει τις δυνάμεις της με την We4all για τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου της Αττικής
  Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πληθώρα περιβαλλοντικών δράσεων για το 2023-2024
  June 19 2024
  +
  Σε ειδική εκδήλωση, η PCT καλωσορίζει το OOCL PIRAEUS, ένα από τα μεγαλύτερα πλοία containers παγκοσμίως
  Η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά), σε μία στιγμή ορόσημο στην ιστορία της, υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα πλοία κοντέινερ (mega container vessels) παγκοσμίως, στο παρθενικό του ταξίδι.
  June 19 2024
  +
  Η PCT ενισχύει τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς
  Η PCT (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά) πραγματοποίησε δωρεά προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου.
  June 19 2024
  +
  H ΣΕΠ Α.Ε. υποδέχεται στο λιμάνι του Πειραιά, ένα από τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς containers στον κόσμο
  Ο Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων ενισχύει την πρωταγωνιστική θέση του Πειραιά στα σημαντικότερα λιμάνια της Ευρώπης
  June 19 2024
  +
  H ΣΕΠ Α.Ε. στηρίζει τη σημαντική προσπάθεια του παραολυμπιονίκη Γιώργου Σφαλτού
  Σε μια νέα έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής της ευαισθησίας και των πραγματικά θετικών πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προχώρησε η ΣΕΠ (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά Μονοπρόσωπη Α.Ε.). 
  June 19 2024
  +